Edzőink

körmendi attila

KLUBVEZETŐ, VEZETŐ EDZŐ

 1995.június 18-án születtem Veszprémben. Gyerekkorom óta átszövi az életemet a tenisz és a sport. 2004 körül kezdtem el szülőfalumban teniszezni, ott ismerkedtem meg az alapokkal és szerettették meg velem ezt a kiváló és összetett sportágat. Itt kezdtem meg karrierem először mint segédedző majd későbbiekben edzőként.

 Középiskolai tanulmányaim alatt először Veszprémben, majd a Balaton parton folytattam a teniszezést. Két évet töltöttem Veszprémben, mint verseny szervező és segédedző a téli fedett pályás időszak alatt. Ezt követően a nyári szezonokat Balatonudvariban, a Theodora Tennis Clubban folytattam. Későbbi tanulmányaim után az utam Budapestre vezetett. edzőként dolgoztam a Budaörsi Tenisz Centrumban.  Főként lelkes amatőröket oktat, hobbi-, és gyermek tenisszel foglalkozom.

 Óriási megtiszteltetés egy ekkora klubbot képviselni és részese lenni a komolyabb sport és verseny  életnek. Gyermekkori vágyam volt, hogy egy ilyen sikeres egyesületnél aktív szerepet tölthessek be. Egy közel 30 éve működő klub kiváló alapokkal rendelkezik, és a Balaton közelsége miatt óriási potenciál van benne; mind a verseny tenisz és vele együtt az amatőr-, hobbi-, és gyermek tenisz tekintetében. Célom, hogy komoly sikereket tudjunk elérni az itteni kollégákkal és teniszezni vágyókkal. Biztos vagyok benne, hogy az egyesület segítségére tudok lenni, a már felfuttatott létesítmény további jóléte és fejlődése érdekében. 

Bálint Dávid

EDZŐ

1989-ben születtem Kiskunfélegyházán és ’96-ban kezdtem el a tenisszel foglalkozni. 8 éves koromtól 9 éven keresztül aktívan versenyeztem korosztályomban. Az egyetem befejezte után visszatértem a versenyzéshez, ahol egészen a ranglista 22. helyéig tornáztam fel magam. Először 14 évesen kóstoltam bele az edzősködésbe nyári táborok során, ahol főként kisgyerekekkel foglalkoztam. 2007-ben PTR nemzetközi edzői végzettséget szereztem, és azóta ovis kortól kezdve minden korosztállyal, kezdőkkel és versenyzőkkel is foglalkozok. Eddigi edzői pályafutásom alatt 2 korosztályos magyar válogatottal foglalkoztam, volt már játékosom a hazai ranglista 2. helyén, korosztályos magyar bajnokság döntőse egyéniben, magyar bajnok párosban és csapatban is, illetve korosztályos vidék bajnok egyéniben, párosban és csapatban. Tanítványaim képviselték már hazánkat Európa bajnokságon és sok más nemzetközi versenyen. 

Bálintné Gárdián Anett (Netti)

UTÁNPÓTLÁS EDZŐ

Szegeden születtem 1989-ben, ott szereztem tanári végzettségemet is. A tenisszel Dávid révén ismerkedtem meg, ami rögtön rabul ejtett. Először játszani tanultam meg, majd elkezdett érdekelni az oktatás is. Elvégeztem a PTR 10 éven aluli teniszjátékosok fejlesztéséről szóló képzését, így az edzéseimen elsősorban óvodásokkal és kisiskolásokkal foglalkozom. A Spartacus Tenisziskolában feladatom megismertetni, megszerettetni a legkisebbekkel a teniszt. Játékos módon fejlesztjük a koordinációt, az ügyességet, kialakítjuk a teniszes mozgás alapjait. Az edzéseinket minden gyermeknek ajánljuk, azoknak is, akik felnőttként az egészséges életmód részeként kívánnak sportolni és mindazoknak is, akik versenyezni szeretnének.

Bihari Gábor

EDZŐ

1975-ben születtem Siófokon. Teniszezni 13 éves koromban kezdtem Siófokon. 20 éves koromtól egészen 40 éves koromig a Siófoki Spartacus színeiben játszottam. A Testnevelési Főiskola keretén belül szereztem meg a teniszedzői képesítésemet. 25 éve tartok edzéseket gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.