Szolgáltatásaink

Egyesületünk, a Siófoki SPARTACUS SE eltökélt célja, hogy szolgáltatásait kiemelkedő minőségben biztosítsa minden sportolónak, érdeklődőnek, már egészen fiatal kortól.

4 salakpálya

Lehetőséget biztosítunk az amatőr teniszezők szabadidős szórakozásához és a profi ambíciókkal rendelkező junior, illetve felnőtt teniszezők számára egyaránt. Klubunk nyaranta négy kiváló minőségű salakpályával, exkluzív, hangulatos környezetben várja a teniszezni vágyókat.

4 pályás sátor

A téli szezonban mind a négy pálya lefedésre kerül, ezáltal a téli hónapokban is biztosított a sportolás és szórakozás. A sátorban a sportoláshoz megfelelő hőmérsékletről egy új, magas hatásfokú kazán gondoskodik, még a leghűvösebb napokon is. Az évente két alkalommal történő pályafelújítás biztosítja a játékosok számára a profi körülményeket. 

Szauna és masszázs

A feltöltődni vágyókat szauna és masszázs várja klubházunkban. Az emeleten található a férfi és női öltöző, melyekből a szauna is közvetlenül megközelíthető.

Büfé

A jó hangulatot a játék előtt és után a büfé biztosítja, ahonnan egy üdítő vagy sör elfogyasztása közben figyelemmel kísérhetjük a pályákon zajló játékokat. Előzetes egyeztetés vagy rendezvény esetén büfénkben meleg ételt is készítünk. Rendelkezésünkre áll továbbá a nyári szezon során a kerti konyha, ahol remek hangulatű grillezéseket tartunk és bogrács ételeket készítünk.

Tenisz shop

Klubunk a megfelelő felszereléssel kapcsolatban is segítséget tud nyújtani. Klubházunkban egy, a legújabb ütőkkel, grippekkel, húrokkal, rezgéscsillapítókkal, labdákkal és ruházattal rendelkező tenisz shop is található. Klubvezetőnk ezen túl minden felszereléssel kapcsolatos kérdésben és problémában minden vendégünk rendelkezésre áll. Professzionális elektromos húrozógéppel biztosítjuk vendégeink felszerelésének legmagasabb minőségét. Mindemellett vendégeink számára szükség esetén ütőbérlési lehetőséget is biztosítunk.

Szeretettel várjuk, minden sportolni, kikapcsolódni vágyó, tenisz szerető vendégünket!